Wat als het anders kan?

Wat als je meer vrijheid, groei, rust kan ervaren én daar oprecht van kan genieten, zonder dat je continu daar hard voor hoeft te werken?

Je realiseert je dat groei (blijvend) nodig is in het najagen van jouw ambities. Voor jezelf. Voor je gezin. Voor je doelen. Voor het resultaat. Voor voldoening. 

Het is tijd voor meer plezier en voldoening

Meer kan. Harder werken kan.
Dus, 'waarom zou ik niet alles uit mezelf en de dag halen?'

Dit is een vraag die jij jezelf regelmatig stelt en het is de grootste reden waarom jij zo hard werkt. Alles wat je in je leven hebt bereikt, kwam immers door hard werken. Eerst goed nadenken. Doelen stellen en daarop volgend een plan te maken. Én ervoor te gaan. 

Er voor gaan en hard werken is voor jou geen probleem. Maar je realiseert je ook dat de manier waarop jij de dingen doet, dat het anders kan. Hard werken heeft gewerkt, maar eerlijk is eerlijk je merkt ook dat het soms tegen werkt.

Met deze mentaliteit zit je namelijk jezelf soms in de weg, je gezondheid, het thuisfront en
 misschien meer dan je zou willen toegeven.. jouw resultaat. 

Je weet dat persoonlijk leiderschap – het kiezen van het anders doen – nodig is. Nodig voor meer rust, voldoening, plezier en groei. Op alle vlakken. 

Daar gaan we dan ook samen aan werken.  
Zodat de uitdagingen jou niet meer neerhalen of inhalen, maar fijne leermomenten worden,

Let me guess

Je merkt nu al dat jouw gedachten iets anders willen zeggen..

‘Persoonlijk leiderschap, dat heb ik wel. Kijk maar waar ik sta.’ Nog voordat je het weet, kun jij jezelf betrappen op de gedachte; ‘En toch zal ik hard moeten blijven werken. Het komt allemaal niet vanzelf’. Toch?

Bij ‘niet hard werken’ begint het hoofd zelfs vast te lopen..  
Bovendien hard werken, is ook best leuk! 

Oh.. en het woord ‘balans’, laten we het daar maar niet over hebben. Daar krijg je de kriebels van. 

extreme-ambitions-coaching-melissa-heisterkamp-flow

I get it.

Maar toch wil je met laserfocus in beweging (komen en) blijven.

Toch? Hier liggen daarom groeikansen voor jou. Like I said, het harde werken heeft je veel gebracht. Je vindt het ook leuk en daarom houdt je ook nog wel graag vast aan de manier waarop jij werkt. 

Net zoals je weet dat je dingen anders hebt moeten doen om te komen waar je nu staat, zul je het ook anders moeten doen om te komen waar je echt wil zijn. In flow. In rust. In ontspanning. In fun. In niet alleen zakelijke, maar ook persoonlijke groei. Ook al hoor ik je denken en weten we beiden dat deze twee met elkaar verweven zijn. 

Maar dit is weer het verstand. Je weet en voelt ergens dat het anders kan. Of misschien wel ‘moet’ om te kunnen blijven groeien. En ook al overschreeuwt jouw ratio je nog wel eens, diep van binnen wil jij het ook anders. Zonder je ambitie daarin te hoeven veranderen.

”Je bent gedreven. Je hebt grote doelen en dromen. Zeg gerust.. Extreem Grote Ambities. Je denkt anders en wil het vaak anders. Ook nu. Het is tijd voor verandering.”

Jij bent anders

Jouw ambities en dromen zijn groter dan de meeste mensen om je heen

Dat je het ook nu anders wil, is niet zo gek. De manier waarop jij denkt, waarop jij werkt, de eisen die je aan jezelf stelt, zowel in je zakelijke als privé leven, zijn anders. Voortdurend ben jij bezig je grenzen te verleggen, wil je steeds grotere dingen voor elkaar boksen en groeien. 

Niet iedereen gaat die uitdaging aan. Jij bent anders. 

Jij weet als geen ander dat groei alleen mogelijk is als je hard werkt en door weerstand gaat. Over grenzen heen. Resultaten behalen lukt niet als je rustig achterover leunt en wel ziet wat de dag je brengt. 

Maar zeg eens eerlijk, verleg je werkelijk je grenzen, of overschrijd je ze steeds vaker en langer? Het grootste gevaar van continu grensverleggend zijn, is roofbouw. Met name wanneer je jezelf te lang bloot stelt aan (te) hoge eisen en het verhaal dat je jezelf vertelt. 

Want zeg eens eerlijk,

Geniet je nog wel van hoe jij de dingen doet?

Van jouw werk. De resultaten en groei die je tot nu toe al hebt doorgemaakt, Dat huis. Die vakanties. Je vrienden, relatie of gezin. Van alles? 

Want er is genoeg. Maar toch voelt het niet zo. 

Je wilt meer, want er kan meer. Ik zal de laatste zijn die jou daarin zal ontmoedigen. In tegendeel. 

Daar gaat het ook niet over. Want je weet dat er genoeg successen zijn, alleen voelt het niet altijd zo. Het harde werken en vooral de onrust blijft.

Extreme-Ambitions-Coaching-logo

Ik geloof dat je veel weet

Je werkt graag en soms nog tot in de late uurtjes door. Soms vanuit jouw enthousiasme en nieuwe ideeën. Is dit wat je werkelijk wilt, of als je heel eerlijk bent, komt dit soms ook voort uit een onrustig gevoel? Of vraag je je dat nu voor het eerst af?

Hoeveel rust ervaar jij werkelijk? Jouw blessures als vermoeidheid, gevoelens van gejaagdheid, onrust, stress of niet altijd écht kunnen genieten en voldoening, maken je pijnlijk bewust van hoe je de dingen doet. Of misschien wel juist niet doet.

Met alle trainingen over persoonlijk leiderschap, het verhogen van de productiviteit en het verlagen van stress, geloof ik dat je veel weet. De gelezen boeken over persoonlijke ontwikkeling, meer sporten en aandacht aan je ochtendritueel helpen je dan ook. Maar het is niet genoeg. 

Je hebt geen behoefte en niet altijd de tijd om hier nog meer over te leren en te lezen. Bovendien, je kent jezelf en je belemmeringen nou wel.

Coaching is voor jou omdat je ook werkelijk de stappen wilt zetten, met als uiteindelijke doel meer in het nu te kunnen genieten van het leven waar jij eigenlijk zo hard voor aan het werk bent.

Zullen we vandaag dan kiezen voor een andere weg?

Het zit in de verhalen die jij jezelf vertelt.

Je bent slim en ergens weet je, of denk je te weten, waarom je doet wat je doet. 

Maar om tot de oplossing te komen voor jouw onrust, en vanuit daar voortdurend bezig en aan het werk te zijn, zit het niet alleen in het bedenken. Het zit niet (alleen) in ‘even door knallen of doorrammen’, ‘even doorzetten en morgen is het klaar’..

Het zit in de verhalen die jij jezelf vertelt. Doordat je hier continu in werd bevestig, ben je hier ook meer op gaan leunen en meer in gaan geloven.

Maar wat je echt wilt, voelt en nodig hebt, is soms lastig te voelen en te ervaren. Eerlijk is eerlijk, ernaar handelen is al helemaal spannend.

Melissa-Heisterkamp-Groeitraject

Groeiprogramma

Het groeiprogramma is voor jou wanneer jij,

Mede door jou sta ik met veel meer rust & zekerheid in het leven en in het ondernemen
De coaching sessies met Melissa zijn onwijs waardevol voor mij geweest. Naast dat ze een hele persoonlijke aanpak heeft, is ze ook erg betrokken in je verhaal, luistert ze heel erg goed en voel je je echt begrepen. De belemmerende overtuigingen waar ik tegenaanloop begreep Melissa als geen ander en zijn daar dan ook flink mee aan de slag gegaan. Mede door Melissa sta ik met veel meer rust & zekerheid in het leven en in het ondernemen. Melissa, bedankt voor alles!
Shanice Tan - GET IN CTRL. online marketing en web design
Shanice Celsa Tan
Designer

Wat gaan we doen?

Oke, nu even praktisch. Wat gaan we doen?

Tijdens een traject gaan we aan de slag met zelfinzicht en bewustwording van de ingesleten paden in je brein (neuraal netwerk). Om daarna te kijken welke nieuwe paden je zou willen bewandelen. Your roadmap. Door te werken aan de conditie en conditionering, zal het makkelijker worden om niet alleen een ander pad te kiezen maar ook te bewandelen.’

Hierbij doorlopen we verschillende fases.

Stap 1

De kaart is niet het gebied

Stap 2

De conditions

Stap 3, 4 & 5

Backpack herinrichten

Stap 6

Enjoy the ride

We beginnen bij het begin en dat is helder krijgen waar het niet lekker loopt of wat je graag anders zou willen. Door actief te luisteren, je te bevragen en terug te koppelen wat ik hoor ontstaat er vaak al meer overzicht.

Maar je wilt meer, dat snap ik. Daarom ben je hier.

We gaan een laagje dieper. We gaan voor bewustwording.

Soms kan het lastig zijn om uit de wirwar van gedachten en uit het hoofd te komen. In plaats van door te vragen en cognitief tot antwoorden te komen, kunnen we het hoofd ook even op pauze zetten. Het is ook nodig, omdat het lichaam en ons onderbewuste ons soms meer kan vertellen dan wij ons bewust zijn.

Met methodes, visualisaties of bokscoaching gaan we op een andere manier aan de slag. Hier komen soms andere antwoorden naar boven en dat zal je dan weten omdat je het gezien, gevoeld en ervaren hebt.

extreme-ambitions-coaching-melissa-heisterkamp-groeitraject

Aan de slag

Meet Your Roadmap

Klik op de verschillende fases voor meer informatie.

The Roadtrip

Tijdens een masterclass-training gaan we op een roadtrip waarbij we langs verschillende punten komen met een goede balans tussen (inter)actief en diepgang. Elk team bestaat uit verschillende type mensen. Het is daarom belangrijk dat een training dit beide heeft.

extreme-ambitions-coaching-Infographic
Stap 1 | De kaart is niet het gebied Stap 2 | De conditions Stap 3 | Backpack herinrichten Stap 4 | In beweging. Samen Stap 5 | Bewustwording Stap 6 | Enjoy the ride

Stap 1 | De kaart is niet het gebied

Je wilt ergens heen, maar hetgeen waar je heen wilt vraagt om andere routes. “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stap 2 | De conditions

Vervolgens kijken we naar de condities. We checken in bij onszelf. Hoe zitten we erbij? Hoe is het met onze conditie, conditionering en de omstandigheden? “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Stap 3 | Backpack herinrichten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stap 4 | In beweging. Samen

Om dingen voor elkaar te boksen, moeten we in beweging komne. Op verschillende niveaus. Als je mensen in beweging wilt krijgen, zet je ze toch niet alleen in een stoel? We reflecteren, schrijven op of sparren in duo’s.Grenzen verleggen en ’t anders doen? Extra teambuilding? Vraag dan naar de mogelijkheden rondom sport, spel en bokscoaching.

Stap 5 | Bewustwording

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stap 6 | Enjoy the ride

Stappen naar gedragsverandering; nieuw gedrag is groei en leidt tot nieuw resultaat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Het aanbod voor de Go naar Grow-getter

1-op-1 Coaching - Groeitraject

In mijn coaching ligt de focus op Pers. en Prof. Leiderschap en oplossingsgericht coachen gecombineerd met methodes, metaforen uit de topsport, bokscoaching en NLP. Dit vormt de basis voor de manier waarop ik coach.

Dit vraagt om maatwerk.

Meer weten vraag nu een kennismakingsgesprek aan.

Een traject op maat, passend bij jouw hulpvraag, kan bestaan uit

extreme-ambitions-coaching-melissa-heisterkamp-groeitraject

Jouw groei

Het resultaat

Melissa-Heisterkamp---backpack-herinrichten

Jouw backpack

Jouw rugzak gaan we herinrichten en ontdoen van overbodige bagage

In jouw Persoonlijke Ontwikkelingsreis gaan we jouw backpack herinrichten.

We kijken niet alleen welke nieuwe kennis, vaardigheden en ervaringen we kunnen toevoegen aan jouw backpack voor jouw Persoonlijke Ontwikkelingsreis. We dragen allemaal een backpack vanaf de dag dat we geboren zijn bij ons. Deze is gevuld met ervaringen, herinneringen, kennis en overtuigingen.

We gaan niet alleen kijken wat we allemaal nog meer kunnen toevoegen aan kennis, vaardigheden en ervaringen. Maar ook hoe jij je letterlijk kunt ontwikkelen. Kortom, je kunt ontdoen van overbodige bagage.

Persoonlijke ontwikkeling is het herinrichten van jouw backpack.

Het doel: je sterker, lichter en beter voelen wanneer jij jouw ambities najaagt!

Meet your Coach en (Bedrijfs)atleet

Melissa Heisterkamp

“Ik geloof in het potentieel van high achievers en een ‘growth mindset’. Net als jij weet ik dat er meer moet zijn. Of dat er op welke manier dan ook wat minder zou moeten zijn.”

Als coach en echte (bedrijfs)atleet weet Melissa wat er nodig is om je ambities in extremen na te jagen. Een topsportmentaliteit. Niet de illusie die we daarvan hebben.

Dit op juiste manier doen en daarin groeien komt uit eigen levenservaring, letterlijk grensverleggende ondernemers-ervaring en een enorme nieuwsgierigheid naar de drijfveren van de mens.

Ervaring is iets anders dan leeftijd.

Daarnaast is ze al meer dan 10 jaar bezig met menselijke ontwikkeling, (persoonlijk) leiderschap en de werking van het brein. Ze leest alle boeken en volgt de trainingen, waar jij meer tijd voor zou willen hebben.

Benieuwd naar haar verhaal? Klik hier.

extreme-ambitions-coaching-melissa-heisterkamp-over-mij-2

Aan de slag met coaching

Zo werkt Coaching vooral

Het menselijke brein is erop ingericht zoveel mogelijk vast te houden wat hij al weet.
Zelfs als dat (gedachten)patronen zijn, die jou niet verder helpen. Alles wat het brein niet weet, is nieuw voor je systeem.
Wetende dat jouw hele systeem is ingericht om nieuw zaken ofwel verandering tegen te houden, is het niet zo gek dat het niet altijd lukt om échte verandering in te zetten. Juist wanneer het je dus ook zoveel heeft gebracht. 

Het kan dus anders.

Met coaching wordt je even tot stilstand gebracht. Weer letterlijk naar je kern met als doel te kijken waar je nu staat en hoe het nu écht gaat. Zaken weer helder te krijgen, te reflecteren en bewuste keuzes te maken in hoe nu verder. Dat lukt niet als je altijd maar door blijft rennen. Nog niet gesproken over dat je dan misschien wel zover bent dat de situatie schreeuwt om een directe verandering.

Coachen is een praktischer en doelgerichter proces. Coachen is er op gericht om meer uit jezelf te halen waarbij je kunt kiezen in het vormgeven van je leven op een manier zoals jij het voor je zie

Ik gun jou,

Met meer rust en plezier, makkelijker en met meer resultaat ondernemen

De kans is groot dat je in eerste instantie jezelf vooral verder wil ontwikkelen
om nog meer en grotere zakelijke doelstellingen te behalen.
Maar feitelijk ontbreekt het soms aan overzicht, grenzen en vooral een gevoel van rust, plezier en tevredenheid. Je pers. doelstellingen lijken ook wel te lijden onder je zakelijke doelstellingen.

De afgelopen 10 jaar heb ik mezelf zich verdiept in Professioneel Coachen en Leiderschap, NLP: conditionering en de werking van het brein en de Psychology of Achievement.
Dit heeft er voor gezorgd dat ik niet alleen doe wat ik het allerliefste wil doen,
maar ook weet hoe ik het doe, daarop kan reflecteren en bewust andere keuzes kan maken.
Ik ervaar meer rust en plezier in de manier waarop de dingen doe.

En dat gun ik jou ook.

Kom in actie

Coaching helpt je verder

In bewegend water is er geen reflectie. Durf even tot stilstand te komen en kijk. Jouw resultaten en gevoel is een reflectie van jezelf, je mindset, gedrag en gedachten. Dit vraagt om bewustwording. Bewustwording van jouw te varen koers.

De kans is groot dat je al genoeg weet. Het is alleen tijd om het nu anders te doen.

Waar wacht je nu nog op, tot het niet meer anders kan? Tot je er meer tijd voor hebt?
Is dat juist niet het probleem?

Als je aan de slag wil, neem contact op via onderstaande button.
Ik maak graag kennis met je om te kijken of ik de juiste coach ben voor jou.