Laat je team verder groeien

Voor high achievers, professionals en hun teams.

Een start van de reis van pers. leiderschap.
Bestemming: Het goud in zichzelf. Een winning team.

Persoonlijk Leiderschap & Psychology of achievement staat centraal

Op Maat met div. thema’s met het oog op verbeteren van performance.

Teambuilding; Grensverleggend Anders en in beweging.

Groei begint bij persoonlijk leiderschap

Dit vraagt van jou iets en van het team

Je weet dat er meer in zit. In het team, in jezelf en de anderen, maar je weet niet hoe dat eruit te halen. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling wordt voor professionals ook steeds belangrijker. Ze willen wel groeien, maar laten nog wel eens wat liggen. Dit komt omdat we van nature gericht zijn op comfort. Comfort staat ontwikkeling en groei in de weg. Een atleet bereikt ook niet de top als hij comfortabel traint.

Hard werken en volle agenda’s, daar gaan vooral de type topsporters goed op. Misschien ben jij wel dat type of kun je ze zo uit het team pikken. Gas geven is dan geen probleem, maar afremmen is wat lastiger. Een valkuil hiervan is dat er roofbouw wordt gepleegd op het lichaam. Dit hebben we vaak pas door wanneer het te laat is…

Groei begint bij persoonlijk leiderschap. Dit houdt jou en het team in beweging.

Als het team, individueel van elkaar en met elkaar niet doorgroeit en ontwikkelt, verliest het haar uitdaging. Het werkplezier en de verbinding neemt af en de productiviteit wordt minder.

Dus de resultaten blijven uit..

Misschien voel je dat er meer moet zijn, voor jou of het team. Of misschien geldt voor sommigen dat op de één of andere manier iets minder moet. Daarnaast wordt er steeds meer om zelfsturend vermogen gevraagd van professionals. Maar weten ze hoe? Hoe ga je zelf hier mee om en als team?

Jullie willen de performance hoog houden, zonder dat dit ten koste gaat van het team, de verbinding met elkaar, jezelf en het (werk)plezier.

extreme-ambitions-coaching-bedrijven-en-teams

"Iedereen kan als werkatleet beschouwd worden, als ze maar zodanig getraind worden. Dit vraagt om Persoonlijk Leiderschap."

So.. Ready?! Mindset. Grow!

Persoonlijk leiderschap houdt je in beweging

Een (actieve) Masterclass Training met diepgang

Om hieraan te werken bieden wij Masterclass Trainingen met het oog op (het nemen van) persoonlijk leiderschap. Het begint namelijk bij het nemen van de regie over jezelf. Wanneer je daar bewust van bent en dat neemt, is het een logische volgende stap om te kijken wat je voor anderen en zij voor jou kunnen betekenen.

Elke organisatie is uniek, heeft zijn eigen doelstellingen, bedrijfscultuur, en de daarbij behorende uitdagingen. Vragen, een verdiepend gesprek met elkaar en eventueel intake formulieren voor het team, maakt dat we de focus kunnen leggen op de onderwerpen waar behoefte naar is.

Voorbeelden waar de focus van de training op zou kunnen liggen;

Fase 1

Aanwakkeren topsportmentaliteit

Een topsporter doorloopt 3 fases: de fase van Reinforcement (versterking), Resistance (weerstand) en Recovery (recuperatie). In deze masterclass ligt de focus op het aanwakkeren.

Je werknemer omtoveren tot een échte werkatleet? We gaan aan de slag met een compleet programma waarbij deze 3 fases doorlopen.

Fase 2

Mindset van een atleet

Bewuster van jezelf, jouw doelen en die van het team. Met de juiste mindset meer uit jezelf halen, kijkend naar waarin wil je groeien, leren doelen stellen en behalen.

Fase 3

Werken als een atleet

Met meer energie werken. Kijkend naar de werkdag routines en met veel tools, tips en tricks verbeterpunten implementeren voor meer energie tijdens de werkdag

Het aanbod

Wat gaan we doen?

Professionele groei begint bij persoonlijke groei. Het is een reis waarbij je voortdurend onderweg bent. Als je aankomt mag je naar je volgende bestemming. De uitspraak van altijd maar onderweg zijn en niet aankomen, is zeker hier van toepassing. De wereld veranderd namelijk continu om ons heen, de markt en wij als mens. Ieder deel van iedere reis vraagt wat anders van jou.

Masterclass- Training

Om je reis in professionele groei te vervolgen begint het met bewustwording.
Bewustwording met als doel de start van een nieuwe reis met alle nieuwe mogelijkheden en bestemmingen met in de praktijk weer het plezier van een schoolreisje.

Tijdens een masterclass-training gaan we op een roadtrip waarbij we langs verschillende punten komen met een goede balans tussen (inter)actief en diepgang. Elk team bestaat uit verschillende type mensen. Het is daarom belangrijk dat een training dit beide heeft.

extreme-ambitions-coaching-bedrijven-en-teams

Masterclass Training

We gaan op een Roadtrip

Klik op de verschillende fases voor meer informatie.

The Roadtrip

Tijdens een masterclass-training gaan we op een roadtrip waarbij we langs verschillende punten komen met een goede balans tussen (inter)actief en diepgang. Elk team bestaat uit verschillende type mensen. Het is daarom belangrijk dat een training dit beide heeft.

extreme-ambitions-coaching-Infographic
Stap 1 | De kaart is niet het gebied Stap 2 | De conditions Stap 3 | Backpack herinrichten Stap 4 | In beweging. Samen Stap 5 | Bewustwording Stap 6 | Enjoy the ride

Stap 1 | De kaart is niet het gebied

Je wilt ergens heen, maar hetgeen waar je heen wilt vraagt om andere routes. “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stap 2 | De conditions

Vervolgens kijken we naar de condities. We checken in bij onszelf. Hoe zitten we erbij? Hoe is het met onze conditie, conditionering en de omstandigheden? “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Stap 3 | Backpack herinrichten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stap 4 | In beweging. Samen

Om dingen voor elkaar te boksen, moeten we in beweging komne. Op verschillende niveaus. Als je mensen in beweging wilt krijgen, zet je ze toch niet alleen in een stoel? We reflecteren, schrijven op of sparren in duo’s.Grenzen verleggen en ’t anders doen? Extra teambuilding? Vraag dan naar de mogelijkheden rondom sport, spel en bokscoaching.

Stap 5 | Bewustwording

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Stap 6 | Enjoy the ride

Stappen naar gedragsverandering; nieuw gedrag is groei en leidt tot nieuw resultaat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

The Roadtrip

De route is als volgt;

PPM Infographic Kaart

Stap 1

De kaart is niet het gebied

Je weet waar je heen wilt, maar gek genoeg is de kaart vaak niet het gebied.. Dat is waar de route ligt! 

PPM Infographic Windzak

Stap 2

De conditions

We checken in bij onszelf. Hoe zitten we erbij? Hoe is het met onze conditie, conditionering en de omstandigheden? 

Stap 3. Backpack

Stap 3

Backpack herinrichten

We hebben allemaal een backpack vol ervaringen en tools; wat gebruiken we en welke voegen we toe? 

Melissa Infographic bokserai

Stap 4

In beweging. Samen

Om dingen voor elkaar te boksen, moeten we in beweging komne. Op verschillende niveaus. Als je mensen in beweging wilt krijgen, zet je ze toch niet alleen in een stoel? We reflecteren, schrijven op of sparren in duo’s.

Grenzen verleggen en ’t anders doen? Extra teambuilding? Vraag dan naar de mogelijkheden rondom sport, spel en bokscoaching.

PPM Infographic Surfer Strand

Stap 5

Bewustwording

Hoe doen we eigenlijk de dingen zoals we ze doen? 

PPM Infographic Surfer Zee

Stap 6

Enjoy the ride

Stappen naar gedragsverandering; nieuw gedrag is groei en leidt tot nieuw resultaat.

Het resultaat na de workshop: inzicht in ons eigen gedrag, wat dient je wel en wat niet.
Het thema van ons georganiseerde Workation voor ondernemers was: Strategie en doelen. Belangrijk als je nieuwe doelen wilt bereiken: een kritische blik op jezelf. Wat maakt het dat jij nog niet over een bepaalde grens bent gegaan? Dat is ook precies waarom we Melissa hebben ingezet met haar workshop Grenzeloos Anders. We moesten in de kou en met extreme weers- omstandigheden met ons zelf aan de slag. Actieve sportoefeningen met coach vragen. Inzicht krijgen in wie je bent in je bedrijf. Hoe jij over je grenzen kunt gaan of juist je grenzen kunt aangeven! Je kunt zoveel meer dan alleen jouw visie. Melissa is heel professioneel, ze is zowel zacht en hard wanneer dat moet. Het resultaat na de workshop: inzicht in ons eigen gedrag, wat dient je wel en wat niet. Een echte aanrader!
francina-wervingsconsultant
Francina van den Berg
Eigenaar Master Your Business Moves

Resultaat

Een winning team

extreme-ambitions-coaching-Terschelling
In deze workshop werk je samen, push je jezelf to the max en maak je vooral veel lol.
Als deelnemer van een workation voor ondernemers volgde ik het groepsprogramma Grensverleggend Anders. Het was met recht anders en zeker uitdagend. Melissa laat je je grenzen verkennen, ze daagt je uit over je grens heen te gaan. Hoe is het hier? Om vervolgens te onderzoek wat je nodig hebt. In deze workshop werk je samen, push je jezelf to the max en maak je vooral veel lol. Melissa haar begeleiding is prikkelend, professioneel en met humor. Het geheel verbindt ze door haar eigen verhaal te verweven vol passie en ambitie. Heel puur en Xtreme!
Simone Heerooms
Simone Heerooms
Hypnotherapeut
extreme-ambitions-coaching-melissa-heisterkamp-coachen

Coach en (Bedrijfs)atleet

Melissa Heisterkamp

Succesvolle gedragsverandering begint bij bewustwording.

Melissa weet als coach en (bedrijfs)atleet wat er voor nodig is om te groeien en op welke manier dat aan te gaan. Zij gelooft in het potentieel van high achievers en een ‘growth mindset’. Als geen ander weet ze dat professionals en ‘success potentials’ voelen dat er meer moet zijn. Of dat er op welke manier dan ook wat minder zou moeten zijn.

Een ander resultaat vraagt om ander gedrag. Succesvolle gedragsverandering begint bij bewustwording. Hierin zal Melissa met andere experts het team faciliteren. Door kennis te delen, jullie te bevragen, te luisteren en samen te ervaren.

Weten wat er nodig is om te groeien komt uit eigen levenservaring en een enorme nieuwsgierigheid naar de drijfveren van de mens. Ervaring is iets anders dan leeftijd. Daarbij is Melissa al meer dan 10 jaar bezig met menselijke ontwikkeling, (persoonlijk) leiderschap en de werking van het brein.

Benieuwd naar haar verhaal? Klik hier.

Jouw gerichte vragen zorgt voor duidelijkheid om gericht de volgende stap te zetten
Soms is het lastig om alle ballen in de lucht te houden en het overzicht te bewaren met alle informatie die op me afkomt. De gesprekken met Melissa zorgen al meer dan 7 jaar voor hernieuwde energie en het gevoel niet alleen te staan in mijn traject van persoonlijke ontwikkeling. De aanwijzingen en gerichte vragen die Melissa stelt, zorgen voor duidelijkheid over wat ik wil, zodat ik weer gericht de juiste stappen kan zetten richting de doelen die ik heb. Melissa is voor mij naast een topcoach, ook een inspiratiebron en iemand die mij snapt als ervaringsdeskundige.
Danny Konijn
Danny Konijn
Eigenaar Freelance Football Scout
extreme-ambitions-coaching-bedrijven-en-teams

Ga voor goud met het hele Team!

Klaar om vitaal leiderschap aan te wakkeren?

Door onze masterclasses trainingen veranderen we werknemers in atleten. Interesse in wat wij voor jullie team kunnen betekenen, stuur je ons een bericht?