Podcast

De psychologie van Investeren Podcast. Route naar het goud. In jezelf.

Het vinden van het goud. In zichzelf.

De psychologie van Investeren Podcast. Route naar het goud. In jezelf.

Melissa Heisterkamp en Elroy Heisterkamp (daytrader en investor) beide extreem ambitieuze Millenials. Broer en zus. Beiden een ander pad, maar met dezelfde bestemming: Het vinden van het goud. In zichzelf.

In deze podcast gaan ze wekelijks het gesprek aan over wat ze onderweg tegenkomen en geven ze antwoord op vragen over de psychologie achter investeren. In de breedste zin van het woord. Investeren van tijd, energie en geld in ‘goud’; zaken die meer waard worden en investeren in jezelf. Alles met als doel groei. Daarbij kan het één niet zonder het ander. Ze hebben het over investeren, beleggen, persoonlijke ontwikkeling, mindset, uitdagingen onderweg in het najagen van ambitieuze doelen, tegenslagen en hoe daarmee om te gaan.

Podcast Melissa

Elroy vanuit het perspectief investeren in gouden munten (crypto, goud, aandelen) en melissa vanuit het goud in jezelf. Allebei een enorme drive, lijkend op elkaar en toch zo anders. Melissa is vooral een denker en analytisch. Elroy dan wel een technische analist, maar vooral een doener.Allebei een enorme drive, lijkend op elkaar en tegelijkertijd handelen ze allebei compleet anders. Niet gesproken over het contrast van grafieken en geld tegenover psyche en geluk. Dit zorgt voor een interessant point of view vanuit verschillende invalshoeken.

Benieuwd? Binnenkort kun je onze podcast beluisteren op deze pagina. Hier kun je ook vragen aan ons inzenden.

Melissa Heisterkamp Podcast Onderweg naar het goud. in jezelf. podcast

Melissa Heisterkamp

(Bedrijfs)atleet en Performance Life coach
Melissa is al meer dan 10 jaar bezig met menselijke en persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en het leveren van hoge performance in relatie tot stress, burn-out en vitaliteit. In haar coaching ligt de focus om niet alleen in beweging te komen als het aankomt op je ambities, maar ook vooral te blijven. Op de juiste manier.
Elroy Heisterkamp Podcast Onderweg naar het goud. in jezelf. podcast

Elroy Heisterkamp

Bedrijfsatleet in het Cryptohuis, daytrader en TA specialist
Elroy Heisterkamp bekend van YouTube, TV en zelfs steeds meer als DJ. Een high achiever die laat zien dat ……

Stay Tuned

Wij zijn volop bezig met het produceren van de content van deze podcast. Stay Tuned.

Vraag insturen

Heb je een vraag?

Stuur hem in! Iedere week beantwoorden wij de vragen van onze luisteraars.Heb jij een brandende vraag over een uitdaging in het najagen van jouw doelstellingen? Of ben je gewoon bieuwd naar onze visie op een onderwerp in de wereld van de psychologie achter investeren in jezelf of jouw vermogen en alles wat je daarbij onderweg tegenkomt?

Stuur dan je vraag in via het formulier. Wanneer wij onze podcast opnemen kijken wij naar de gestelde vragen en kiezen de leukste onderwerpen uit!